VUODEKSI 2023 ei ole suunnitteilla pentuetta

26.3.2023 Valkoisen Kukan Mervi suoritti kennelliiton kasvattajan peruskurssin. Oma kennelnimi hakemus on jo  vireillä.

KAIKKI PENNUT MYYTY!
 SIPERIANHUSKYPENTUJA synt. 21.11.2022
 
Valkoisella Kukalla on ilo esitellä upea siperianhusky pentue. Pennut ovat ihmisrakkaita käyttölinjaisia siperianhuskyja. Heidän kanssaan voisit harrastaa monenlaisia vetolajeja tai vaikka vaellusta.
Pennut ovat syntyneet ja kasvaneet kodissamme. He ovat nyt viiden viikon ikäisiä söpöliinejä. He ovat totutelleet kiinteään ruokaan ja syövät hyvin. Toki Poppana äidin maito maistuu myös hyvältä.
Poppana on hoitanut pentuja hyvin ja niistä on kehittynyt reippaita, leikkisiä ja rohkeita. Pennut on tottuneet käsittelyyn ja kynnetkin on jo kertaalleen leikattu. Pennut ovat leikkineet jo muidenkin aikuisten huskyjemme kanssa. Niihin on laitettu paljon rakkautta. Halit ovat heille tuttuja ja syliin jo ängetään kilpaa❤️Tällä viikolla tutustutaan ulkoilmaan ja tarhaankin totutellaan tulevina viikkoina.
Jos sinä haluaisit ostaa meiltä pennun haluasimme tietää sinusta hieman lisää-
Niin laitathan minulle viestiä tai soita ja kerro minkälaista perheenjäsentä etsit? Mitä aikoisit hänen kanssa puuhailla. Miksi sinä olisit juuri paraa omistaja pennulle? Miksi juuri haluaisit siperianhuskyn? Kertoisithan myös minkälaiseen perheeseen pentu tulisi?
Huskyt ovat onnellisimpia laumassa, joten emme myy ainoaksi koiraksi. Mutta voit toki ostaa kerralla kaksi❤️❤️
Pennut myydään kolmeen kertaan madotettuina eläinlääkärin tarkastamina rokotettuina ja sirutettuina.
Heidät rekisteröidään kennelliiton EJ (ei jalostukseen) rekisteriin. Pentuja on seitsemän kolme tyttöä ja neljä poikaa❤️ Pennut tulevat 8 viikon luovutusikään 16.1.2023
Lisätietoja
Mervi Kokki p. 0400693483
Siperianhusky pentue
Translate »