Rumpumestari Arto Hämäläinen

RUMMUNHENKI TAPAHTUMA

Otan Rumpuni ja soitan

Soitan Kuulle joka
murheen murtaman syliinsä Isoäitinä ottaa

Soitan Maalle joka

rinnallaan Äitinä meidät ruokkii

Soitan Auringolle joka

kylmään kylään
lämmön tuo

Soitan Taivaalle joka

pelokkaalle pehmeän peittonsa suo

Soitan Ihmiselle joka

eksyneenä etsii

rytmillä sydämen.

Tervetuloa Matkalle

Kaikilla alkuperäiskansoilla on ollut rumpu. Se on toiminut viestin välittäjänä ihmisen viiden aistin maailmassa. Sillä on rummutettu viestejä toisille heimoille. Sitä on käytetty rytmin tuojana tanssiin. Sillä on parannettu ja rentoutettu.

Suurin merkitys rummulla on kuitenkin ollut järjen ulottumattomissa. Kuudennelle, seitsemännelle….. aistille .

Rummulla on hiljennetty järjen ääni ja avattu ovi järjettömään maailmaan. Kuulostaa järjettömältä? Sitä tarkoitankin. Järjellä on oma rooli ihmiselle. Järki auttaa ihmismäisessä elämässä ja järjellä on tiukat rajat. Kuitenkin universumi oikeastaan alkaa siitä, mihin järjen rajat loppuvat. Tämän ovat tienneet shamaanit, noidat, parantajat ja velhot.

Rummun avulla olen oppinut vaipumaan unenomaiseen tilaan, jossa järki ei ole rajoittamassa luomistani. Voin lähteä käymään vaikkapa kaukaisella tähdellä, tai matkata menneisyyteen.

Universumi pääsee opastamaan ihmistä vain, jos ihminen tekee oman osansa. Universumia voisi kuvailla radiolähettimeksi ja ihmistä radiovastaanottimeksi. Lähetys ja vastaanotin kohtaavat, kun taajuus on oikea. Rummun kautta voi olla suoraan yhteydessä Suureen Rakkauteen ilman välikäsiä. Puhua Suuren Mysteerin kanssa juuri omalla tavallasi ja omalla kielellä. Olla yhtä Suuren Rakkauden kanssa.

Rumpumestari Arto Hämäläinen

rumpumestari@gmail.com

face Rumpumestari Arto Hämäläinen

p. 0400652641

rumpumestari.fi

 
 
 
 
Translate »