Sonja Yousif

Sonja Yousif 
asuu ja toimii yrittäjänä Imatralla. Oma Hoitola on miehen parturin kanssa samoissa tiloissa. Koulutettu hieroja vm. 2001, Imatralta valmistui kuvataiteilijaksi 2013, Helsingissä opiskeli ratkaisukeskeiseksi kuvataideterapeutiksi 2014-2017. Hierontojen ja hemmotteluhoitojen lisäksi vetää luovia kursseja yksityisesti ja opistoilla. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, luonto, taide, musiikki ja käsillä tekeminen ovat aina olleet tärkeitä, luonnollisia asioita hänelle.
 
Taide Tuokio
Tule nauttimaan tekemisen ilosta, hetken kauneudesta, ympäröivän luonnon Hyvää tekevästä vaikutuksesta. Sonja opastaa alkuun. Mitään aiempaa kokemusta ei tarvita, lämpimästi tervetuloa mukaan!
 
Auvo® on ihanasti nollaa a, silti hyvin rentouttava hoito, joka tarjoaa keholle ja mielelle mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.
Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia.
Auvo ei ole energiahoitomenetelmä, vaan se perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla.
Auvo
25min, 30€
Tehdään vaatteiden päälle hoitopöydällä
Intialainen päähieronta
Rentouttava, hoitava, stressiä poistava hemmotteluhoito. Asiakas istuu tuolilla vaatteet päällä, tehdään lempeästi ilman öljyä.
20min, 20€
#sonjayousif
Translate »