Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valkoisen Kukan Taide ja Hyvinvointileiri 11-13.8.2023

11 elokuun - 13 elokuun

Tervetuloa Valkoisen Kukan kesätapahtumaan 11.– 13.8.2023.
Lappeenrannan Ilottulassa, järjestettävä Taiteen ja hyvinvoinnin leiri kutsuu rentoutumaan ja virkistymään maaseudun vehreyteen. Tapahtumapaikalla on kaksi kotatelttaa ja yksi iso tiipii sekä katoksia. Osa pajoista sijoittuu vehreään maalaismaisemaan ja Valkoisen Kukan lähimetsään
Kolmipäiväinen tapahtuma pitää sisällään muun muassa rummutusta, läsnäolon hetkiä, käsityötaitoja, taidetta, laulua, luovaa tanssia, musiikkiesityksiä, rentoutushetkiä, saunomista, aamujoogaa, erilaisia työpajoja, sekä hoitomahdollisuuksia.
Tapahtumassa fasilitoivat Sini Koskelainen, Virko Kolulahti, Lakota Longwalker, Sonja Yousif, Kaisa Liukko, Päivi Hellman, Arto Hämäläinen, Lola Walman, Pepi Niemi ja Mervi Kokki.
Leiri järjestetään Valkoisen Kukan hyvinvointikeskuksessa, jonka pihapiirissä maata kuopii kaksi kanaa ja kukkoa. Maaseudun rauhassa osallistujat pääsevät seuraamaan myös Valkoisen Kukan siperianhuskyjen, hevosten ja kissojen elämää.
Hyvinvointikeskuksen pihalta aukeaa näkymä Saimaalle ja osallistujat pääsevät halutessaan myös löylyn lämpöön sekä uimaan Saimaan virkistävien vesien syleilyyn. Lisäksi voit halutessasi vuokrata soutuveneen tai intiaanikanootin.
Kolmipäiväiseen Valkoisen Kukan leiriin kannattaa saapua kimppakyydein. Paikalta voi ostaa Valkoisen Kukan kahvilasta lounasta perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.
Hyvinvointikeskuksen pihalla voi yöpyä omissa teltoissa ja kokkailla omia eväitä grillin, puuhellan, mikroaaltouunin sekä veden- ja kahvinkeittimien avulla.
Pihalla on myös pieni puoti, jossa on myynnissä mm. Mervi Kokin maalauksia, kiviä, salvianippuja, käsitöitä.
Lappeenrannan keskustasta on matkaa n. 18 km. Lappeenrantaan pääsee helposti junalla tai bussille. Lähimmät kaupat ovat viiden kilometrin päässä Valkoisen Kukan hyvinvointikeskuksesta.
Lippuja tapahtumaan voi ostaa Valkoisen Kukan nettikaupasta tai Valkoisen Kukan tapahtumista.

Tiedot

Alkaa:
11 elokuun
Loppuu:
13 elokuun
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.valkoinenkukka.fi/valkoisen-kukan-taide-ja-hyvinvointileiri-11-13-8-2023/

Järjestäjä

Valkoinen Kukka
Puhelin
+358400693483
Sähköposti
mervi@valkoinenkukka.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Valkoinen Kukka
Linnahovintie 71
Lappeenranta, 53400 Suomi
+ Google Map
Puhelin
+358400693483
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Translate »