Villinaisen äänityöpaja 13.7.2024 LPR, Early Bird lippu

79,00

Villinaisen äänityöpaja 13.7. Yhteyttä, rohkeutta, vapautta ja iloa – näitä asioita kylvetään ääneen tässä kesäisessä äänityöskentelyyn omistetussa päivässä Valkoisen Kukan tiluksilla Lappeenrannassa.

6 varastossa

Kuvaus

Villinaisen äänityöpaja 13.7. Yhteyttä, rohkeutta, vapautta ja iloa – näitä asioita kylvetään ääneen tässä kesäisessä äänityöskentelyyn omistetussa päivässä Valkoisen Kukan tiluksilla Lappeenrannassa.
💛Anna äänellesi tilaa tulla kuulluksi.
💛Löydä leikkisien ja maadoittavien harjoitusten kautta vapautus mentaalisiin blokkeihin.
💛Tukeudu muiden piiriläisten äänten kannatteluun.
💛Tunne Maasta kumpuava voima.
💛Antaudu äänesi villin virtauksen vietäväksi.
💛Hoivaa itseäsi äänelläsi.
💛Avaudu tunteillesi äänen kautta.
💛Näe jokainen ääni yhtä ihanana.
Työpajassa rentoutamme ääntä ja palautamme yhteyttä kehomme keskukseen. Nostatamme ääneemme voimaa lantionpohjasta ja maasta käsin. Luomme äänimaisemia, joissa karistelemme oman äänen tuomitsemisen tai sen häpeämisen uskomuksia pois. Valamme rohkeutta tuottaa myös vahvaa ääntä.
Sinun ei tarvitse olla äänenkäytön ammattilainen tai kokenut laulaja osallistuaksesi tähän työpajaan.
Työpaja pidetään pyhitetyssä Valkoisen Kukan Tiipiissä, jonka henki auttaa maadoittumaan ja olemaan läsnä.
Ohjaajana ja tilanpitäjänä toimii juurevaan ja atmosfääriseen a cappellaan erikoistunut laulaja/säveltäjä/laulukouluttaja Sini Koskelainen, joka tunnetaan EMMA-palkitusta yhtyeestä Tuuletar.
www.sinikoskelainen.com
www.instagram.com/sini.koskelainen
www.facebook.com/SiniKoskelainenOFFICIAL
Sinin ohjauksessa voit tuntea olosi tervetulleeksi juuri sellaisena kuin olet, ja niillä voimilla ja sillä äänellä mikä sinulla sinä päivänä on. Työpajan aikana saat myös ottaa omaa tilaa ja olla osallistumatta kaikkiin harjoituksiin jos siltä tuntuu. Usein jo piirissä oleminen itsessään antaa paljon. Ole läsnä sisäisille tarpeillesi ja kunnioita rajojasi.
Sini pyrkii aina luomaan turvallisen ja rennon ilmapiirin eri äänenkäyttötilanteissa ja olemaan tukena hetkessä nouseville prosesseille, sillä hän tietää miten herkkää äänen kanssa työskentely voi olla.
Tiipiissä palaa työpajan aikana nuotio ja tila on vuorattu pehmoiseksi matoilla ja taljoilla.
Ajankohta: la 13.7. klo 12.00-17.30
Aikataulu:
12-14 työpaja
14-15 lounas
15-17 työpaja
17-17.30 loppupiiri
Paikka: Valkoisen Kukan Tiipii, osoite Linnahovintie 7153400 Ilottula, Lappeenranta
Hinta:
Early bird lippu: 79€
Peruslippu: 85€
Hinta sisältää ALV 24% ja vegaanin lounaan (10€).
Voit myös luoda päivästä retriitinomaisen ja jäädä teltalla tai matkailuautolla yöksi Valkoisen Kukan idyllisille tiluksille! ❤ Mahdollisuus myös saunoa (maksu) ja uida päivän päätteeksi! ❤
INFOA:
Voit ottaa mukaan myös oman rumpusi, helistimen tai muun soittimen! Valkoisen Kukan Merviltä voi myös lainata muutamia rumpuja ja helistimiä tarvittaessa.
Laita päällesi joustavat ja mukavat vaatteet, sillä ääniharjoitteet ovat kehollisia ja dynaamisia.
Kerrothan etukäteen jos sinulla on joitain fyysisiä rajoitteita niin pyrimme ratkaisemaan asiat niin, että kuitenkin pystyisit osallistumaan työpajaan.
KIMPPAKYYDIT:
Oletko tulossa tapahtumaan autolla ja kyytiisi mahtuisi muita tapahtumaan osallistuvia, jotka etsivät kyytiä? Ilmoitathan asiasta meille järjestäjille sähköpostitse mervi@valkoinenkukka.fi tai sini.koskelainen@gmail.com
Järjestäjät:
Valkoinen Kukka on lappeenrantalainen yritys, joka tarjoaa erilaisia yksilöllisiä hetkiä ja tapahtumia vehreässä maaseudun kauneudessa:
– Talvisin Husky safareita ja koiratarhavierailuja.
– Kerran kuussa maanläheisiä uudenkuun rummutuksia Tiipiissä.
– Suunnittele toiveidesi mukainen päivä esim. syntymäpäiväsi
– Valkoisen Kukan pihapiirissä saat silittää hevosia, kohtaat myös iloisia siperianhuskyjä, maalaiskissoja, sekä sympaattisia ankkoja.
– Elokuussa järjestettävillä Valkoisen Kukan Taide ja hyvinvointileirillä on taidetta, läsnäoloa, hyvinvoinnin palveluita, rentoutusta, työpajoja ja musiikillisia elämyksiä.
– Pihapiirissä TiiPii, ulkosauna, hevostalli, kioski, kylpytynnyri, grilli ja ulkovessa.
Äänen nostatus
www.sinikoskelainen.com
Äänen nostatus on juurevaan a cappella musiikkiin erikoistunut yritys joka tarjoaa uniikkeja ja laadukkaita elämys- ja koulutuspalveluita: konsertteja, äänimatkoja, retriittejä, laulukursseja, tilaussävellyksiä, yksityisopetusta, lauluyhtyekoulutusta sekä mentorointia! Mytologia, luontoyhteys, villi ja luova äänenkäyttö sekä elokuvallinen atmosfäärisyys ovat tärkeä osa Äänen nostatuksen brändiä.